divendres, 25 de gener del 2013

Plum Cake de xocolata i ametlles

Ahir a la tarda tenia ganes de fer alguna recepta per berenar, com que feia dies que no els hi feia cap pastís pels nens, vaig decidir que els hi deixaria triar a ells.  Per tant vaig agafar un llibre que tinc de Recetas de Llona (Quiches, cakes & compagnie) i ho van tenir aclarit de seguida. La recepta guanyadora va ser aquest Plum Cake de xocolata i ametlles, la veritat es que van tenir molt bon ull, perquè va sortir reboníssim i van gaudir menjant-se'l!!!



Ingredients
180g de farina de rebosteria
1/2 sobre de llevat
3 ous
170g de sucre glas
2 cullerades soperes de llet
150g de mantega
2 cullerades soperes de cacau
75g de perles de xocolata (o xocolata a trossets)
50g d'ametlles filetejades

Preparació
Preescalfem el forn a 180º
Mentrestant es va escalfant elforn anem batent els ous amb el sucre. Quan hagi doblat el seu volum i estigui espumós incorporem poc a poc la farina, la mantega fosa i el llevat.
Divim aquesta pasta en dues parts iguals
Un cop tinguem la pasta la dividim en dues parts, en una incorporem el cacau diluït amb la llet i la xocolata, i amb l'altre meitat de massa hi incorporem les atmelles filetejades.
Untem un motlle rectangular de plum cake amb mantega i farina, i li reincorporem les dues masses alternant-les.
Ho posem al forn i deixem coure uns 50 min. Anem punxant per comprovar que estigui cuit.
Deixem refredar i desmotllem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...