dilluns, 15 d’abril de 2013

Creps amb poma caramel.litzada i crema

Feia dies que em rondava pel cap la recepta per fer a Memòries d'una cuinera, que aquest mes va de creps, finalment improvisant em van sortir aquest creps deliciosos!!!





Ingredients
Per uns 6 creps:
  • 125g de farina
  • 250 ml de llet
  • 2 ous
  • 1 cullerada de sucre
  • una cullerada de mantega
Per la crema catalana:
  • 1 sobre de flam potax
  • 2 rovells d'ou
  • 500 ml de llet
Per la poma caramel.litzada:
  • 2 pomes
  • 50g de sucre morè
  • 25g de mantega
  • daus d'ametlla per decorar
Procés
Pels creps:  Amb un recipient per introduir el minipimer hi posem la farina i els ous, comencem a batre i a poc a poc afegim la llet, el sucre i la mantega, continuem batent fins que estigui ben integrat (deixem reposar a la nevera una 20 minuts)

Per la poma:  Tallem la poma a daus petits, amb una paella afegim la mantega quan estigui fosa li posem els daus de poma, remenem fins que es vagi daurant una mica i a continuació li afegim el sucre morè, continuem remenant fins que veiem que es caramel.litzi.

Per la crema:  Posem al foc la llet, reservem un got i desfem el contingut del sobre, quan comenci a bullir la llet ho retirem del foc i li tirem la mescla que hem reservat junt amb dos rovells d'ou, tornem a posar-ho al foc i remenem a foc baix fins que s'hagi espès la crema.

Muntatge:  Desfem  una mica de mantega  a la paella i li tirem una mica de massa dels creps, estenem be la massa, li donem la volta al crep quan veiem que estigui fet.Quan estigui fet per les dues bandes el posem amb un plat i li afegim la poma caramel.litzada, una mica de crema, jo també li vaig posar uns quants dauets d'ametlla caramel.litzada. Tanquem el crep amb forma de triangle li afegim una mica de crema pel damunt una polsim de sucre i la torrem una mica.
Apa..!! Bon Profit!!





9 comentaris:

  1. Genial!!! El provaré a la pròxima sessió intensiva de crêppes a la que es sotmeti la meva família!!! Una abraçada Sandra!

    ResponElimina
  2. que bons!!! la combinació de poma i crema sempre és un èxit!! t'han quedat genials!!

    ResponElimina
  3. Enhorabona!! Tens un premi al meu blog.
    Chus.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ohhhhhh!!!!! Moltes Gràcies Chus... Quina il.lusió!!!!

      Elimina
  4. Unes creps molt bones, m'agrada molt la poma-crema i així caramel·litzada ha de ser més gustosa.
    Moltíssimes gràcies per participar.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies a vosaltres per les propostes!!!
      Salutacions

      Elimina
  5. Amb poma han de quedar boníssims!!! Moltíssimes gràcies per participar Sandra. Petonets

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...